ALTINOLUK'TA İLÇE OLMA SEVİNCİ”

ALTINOLUK

Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat'ın Artık yüzde 100 ilçe olduk, diyebilirim”






Edremit
'e bağlı Altınoluk Beldesi CHP Altınoluk Belde Başkanlığı Türkan Saylan Yaşam Merkezi'nde yapılan toplantıda ilçe olmanın sevinci paylaşıldı. Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat'ın Artık yüzde 100 ilçe olduk, diyebilirim” dedi.

Edremit'e bağlı Altınoluk Beldesi CHP Altınoluk Belde Başkanlığının her ay olağan olarak Türkan Saylan Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirdiği aylık parti toplantısı güncel konuların değerlendirilmesi ve parti üyesi vatandaşların söz alarak görüşlerini dile getirildi ve ilçe olmanın sevinci paylaşıldı.

Son bir aylık çalışma faaliyetlerini okumasının ardından güncel konularla ilgili olarak yönetim kuruluna söz verdiği toplantıya Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat ve CHP Altınoluk Belde Başkanı Ömer Faruk Gültekin ile birlikte, Altınoluk Beldesi CHP Gençlik Kolları ve CHP Kadın Kolları başkanları ve üyeleri katıldı.

Bundan önce yüzde 99 ilçe olacağız söylemime gösterdiğiniz desteğe sonsuz teşekkür ediyorum. Şahsım, meclis üyesi arkadaşlarım ve partimizin insanüstü gayretleri ve girişimleri sayesinde Altınoluk'u bugünlere getirdik” diyen Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat; Artık yüzde 100 ilçe olduk diyebilirim. Herkese gayretleri için teşekkür ediyorum” sözleri toplantıya damga vurdu.

Partililerin de söz alarak güncel konularla ilgili görüşlerini dile getirdiği toplantı da, yöneticilerin toplantı gündemini ve güncel olaylara ilişkin açıklamalar partilerden büyük alkış aldı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli